maanantai 20. helmikuuta 2012

Lomatunnelmia

Hiihtoloma menee tässä mukavasti kipeenä kotona. Koko viikonlopun mulla oli hirvee flunssa ja kuume meinas nousta, mut lääkkeiden voimalla oon jaksanu onneks hengissä. 
Torstaina oli meiän koulun vanhojen tanssit ja oltiin Viivin ja Maijan kans kattomassa ja kuvailemassa. Suoraan meiän koulun tanssien jälkeen alkoi Aurajoen tanssit, jossa Eemeli tanssi :) Emppukulta tuli muakin hakemaan ja mekkojen ihailun lisäks pääsin vähän tanssahtelemaan x)x)<3 Kuvia tansseista tulee myöhemmin ku saan neViiviltä :) Perjantaina oli penkkarit ja karkkia tuli kerättyä (ja syötyä) PALJON, kun menin isoveljen rekan viereen ja huusin et haluun nannaa ni johan sielt tuli kourallinen suoraan laukkuun ;)

ABIen uhri

Mä ja Eemeli tanssahdellaan<3


Nyt on iskeny matkakuume, kun kaikki kaverit jossain matkoilla :( Äiti varotti, että jos mennään ens vuonna hiihtolomalla matkalle ni saattaa olla et multa jää wanhat väliin ja risteily siinä samassa :s Toivottavasti se matka järjestyis jollain muulla viikolla! Mahdollisia matkakohteita olis Vietnam ja Meksiko ;) 

Cancun, Meksiko
Playa del Carmen, Meksiko

Vietnam

Keväällä häämöttää myös paljon odotettu matka Saksaan ;);) ...
Waterfront, Bremen
Bremenin stadion

Ja mahdollisesti myös Espanjaan<3

Marbella
Puerto Banus

4 kommenttia:

  1. mullaki on sairas matkakuume !!! haluisin lähtee talvel thaimaaseen, mut sofia ei jaksa niin kauas ja kesäl sil on kiireit ja toukokuus mä taas meen saksaan ni katotaan nyt onnistuuko matka ollenkaan :| toivottavasti! :)

    -Henspe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Thaimaa on ihana kyl sinne kannattaa mennä!! :) Mut ei ehkä sinne pahimmal turistialueel ku siel on hinnat korkeemmal ja se tunnelma ei oo ihan sama.. mut toivottavasti pääsette!! :)

      Poista
  2. nooo jos päädytään thaimaaseen ni kyselen sult taustatietoi ehdottomasti ;)

    VastaaPoista