keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Photoshoot

Maija oli meillä tänään ja otettiin kuvia.. tai itseasiassa mä otin ja Maija mun beauty toimi mallina<3


Eemeli mun tossun alla!



Täydellinen Maija<3


Yritin tehdä tonnikalamunakasta XDXD



Maailman parasta sorbettia nam :P


sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vanhojentanssit

 Viime viikolla oli vanhojentanssit kakkosilla ja oltiin Viivin ja Maijan kans kattomassa Luostiksen ja Aurajoen tanssit. Löysin muutamia pukuja, jotka oli aivan upeita ja kampauksia kattelin kanssa ens vuotta varten :)








Helsingissä

Eilen aamulla lähdettiin Hennan kans Helsinkiin ja eksyttiin vähän matkalla, mut selvittiin onneks hengissä perille :D Käytiin Rossossa syömässä ja siitä suunnattiin shoppailemaan.. GT:n uutuudet oli kyl niin huumaavia ja mun mukaan tarttui turkoosit farkut ja ihanat revityt shortsit joissa on takana niittejä :) Löysin ihanan tähtikuvioisen korsettitopin mut siitä ei ollut kokoja niin täytyy odotella et sitä tulee Turun myymälään!


   






Kotimatkalla käytiin ABC:llä ja Henna osti Robin-aterian heseltä joten saatiin matkamusiikkia ;P



perjantai 24. helmikuuta 2012

Olivia Palermo







Tässä vähän kuvia Olivia Palermosta jonka tyyli on kertakaikkiaan ihan täydellinen! Vähän inspiraatiota kevään asuihin ;)

torstai 23. helmikuuta 2012

Ski

Lähdettiin Hennan kans tänään aamulla Meriteijoon ja pääsin ensimmäistä kertaa mäkeen tällä kaudella ja oli kyl ihanaaa vaiks jalat väsy vähän :)! En ollu pitkään aikaan nähny Hennaa ja oli kyl kiva lähteä yhdessä!!:) 
Eilen olin serkun synttäreillä ja ukki mainosti heidän sängyn alla olevaa ikivanhaa suksipussia ja illalla kävin katsomassa sitä ja otin sen mukaan ja löysin vielä pinkit sauvatkin sieltä :) Tulipa tehtyä pari retro löytöä ;) Kävin eilen myös ostamassa uudet sukset päivällä ja hyvin kulki nekin rinteessä ei meinannu Henna pysyä perässä ;);)! 




                                                                          


maanantai 20. helmikuuta 2012

Lomatunnelmia

Hiihtoloma menee tässä mukavasti kipeenä kotona. Koko viikonlopun mulla oli hirvee flunssa ja kuume meinas nousta, mut lääkkeiden voimalla oon jaksanu onneks hengissä. 
Torstaina oli meiän koulun vanhojen tanssit ja oltiin Viivin ja Maijan kans kattomassa ja kuvailemassa. Suoraan meiän koulun tanssien jälkeen alkoi Aurajoen tanssit, jossa Eemeli tanssi :) Emppukulta tuli muakin hakemaan ja mekkojen ihailun lisäks pääsin vähän tanssahtelemaan x)x)<3 Kuvia tansseista tulee myöhemmin ku saan neViiviltä :) Perjantaina oli penkkarit ja karkkia tuli kerättyä (ja syötyä) PALJON, kun menin isoveljen rekan viereen ja huusin et haluun nannaa ni johan sielt tuli kourallinen suoraan laukkuun ;)

ABIen uhri

Mä ja Eemeli tanssahdellaan<3


Nyt on iskeny matkakuume, kun kaikki kaverit jossain matkoilla :( Äiti varotti, että jos mennään ens vuonna hiihtolomalla matkalle ni saattaa olla et multa jää wanhat väliin ja risteily siinä samassa :s Toivottavasti se matka järjestyis jollain muulla viikolla! Mahdollisia matkakohteita olis Vietnam ja Meksiko ;) 

Cancun, Meksiko
Playa del Carmen, Meksiko

Vietnam

Keväällä häämöttää myös paljon odotettu matka Saksaan ;);) ...
Waterfront, Bremen
Bremenin stadion

Ja mahdollisesti myös Espanjaan<3

Marbella
Puerto Banus