sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

YO -juhlat

Eilen oli aivan ihana päivä! Aamulla suunnistin kouluun kevätjuhlaan ja siitä Sigyn salille isoveljen lakitukseen. Lakitus kesti melko kauan, mutta mun silmät söivät ainakin ihania mekkoja oikeen reilusti! Päivällä meillä oli sitten kotona juhlat ja oli kyllä supersuper kivaa :) Ruokaa oli paljon ja ylikin jäi reilusti, joten tänään aion syödä reilusti ;) Illalla menin vielä kaverin luo juhlimaan ja tulin sit yöllä kotiin.. näytti tuoreilla ylioppilailla olevan ihan hyvä meno keskustassa ;D Ilmat ei ollut kyllä meidän puolella eilen ja monella meni varmaan suunnitelmat uusiksi sateen takia :( Ihana päivä ja ilta oli kuitenkin kiitos kaikille<3


Marinoituja oliiveja

Paahtopaistia ja viikuna-mansikka-vuohenjuustosalaattia

Chili-suklaa muffinit

Mango juustokakku


Pikkuveli<3

Ylioppilas ja pieni ihanuus<3

torstai 31. toukokuuta 2012

Friends

Anonyymi pyysi uudesta tukasta kuvia olinhan tosiaan maanantaina jo kampaajalla! No mutta kun livistin enkä värjännytkään niitä blondeja latvoja mitkä lupasin värjätä.. Nössö minä! Luotan nyt siihen että aurinko vaalentaa mun hiuksia luonnollisesti :) Leikattiin kuitenkin huonot päät pois hiuksista ja laitettiin latvoihin vaaleampia raitoja. Jos aurinko ei nyt suorita tehtäväänsä Espanjan loman aikana ni sitten meen kyllä kampaajalle ja sanon että vetää kunnolla blondit latvat enkä enää nössöile yhtään!! :D

Mun loma on nyt alkanut ja oon kyllä onnellisempi ku pitkään aikaan!! :) Mun ihanat kaverit ja kesä on kyllä pelastanu mut masennuksesta ja nyt oon oikeen kunnon lomafiilis! Ylppärit vielä pois alta lauantaina ja sit vaan PARTY ;)!

Alex<3
Maria ja Beda<3
Maria ja Anna<3
Beda<3
 

Maija ja Alex<3


Tän kappaleen sanat on kyllä niin totta ainaki mun kohdalla !!
<3
And even if I never forget you baby
Tonight I'm gonna let your memory baby go
Always sad I know
But at least I got my friends
Share a raincoat in the wind
They got my back until the end
If I never fall in love again
Well at least I got my friends
Like a lifeboat in the dark
Saving me from the sharks
Even know I got a broken heart
At least I got my friends
<3

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Little things make me smile

Tänään oli ihana, aurinkoinen vapaapäivä.. kunnes tajusin että mulla on preppaus! Kiiruhdin sit koululle ja siellä huomasin lapun että preppaus on peruttu! Olin kyllä niiiin super vihanen siinä vaiheessa. No onneks näin kavereita ja päivä parani vähän. Lisäks kävin kaupungilla ja ostin ihanan korallin värisen huulikiillon ja hienon sormuksen H&M:stä. Kotiin kun tulin ni leivottiin äitin kanssa ihania chili-suklaa muffineja ja H&M:ltä tuli äitin tilaamat bikinit postissa ne oli ihanat mut harmi vaan väärän kokoset! 






Aliisa<3


tiistai 22. toukokuuta 2012

Blonde or not!?

Nyt on kampaaja varattu maanantaiksi. Vihdoin uskaltauduin! Puhuin jo aikasemmin niistä liukuvärjätyistä hiuksista. Toiveena olis joskus vielä saada vähän räikeyttä näihin hiuksiin mut nyt kuitenkin ensin kokeilen vaaleampia. Edelleenkään en oo uskaltanu täysin varmaks luvata itelleni että teen sen mut kai mun on pakko kokeilla, kun oon aina ollu tumma ja vaihteluhan virkistää. Oon täällä blogissaki jo monta kertaa maininnu et haluan vaaleammat mut nyt se sitten oikeesti tapahtuu. Pelottaa!! En halua kuitenkaan ihan vaaleita enkä varsinkaan koko päätä värjätä joten nyt aluks ajattelin jotain tähän suuntaan:






Kesäterkkuja! Nyt lukemaan vihoviimeiseen koeviikkoon ennen lomaa<3<3

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Spring photoshoot

Ihanaa äitien päivää! Aamulla herätys oli aikasin ja alettiin väsäämään meiän mamalle aamupalaa.. syötiin kunnon aamupala ja annettiin lahjat äidille. Meiän äiti on toivonu meiän olohuoneeseen palmua ja sen hän myös sai :) Musta tuntuu et meiän koko talo on täynnä erilaisia kukkia ja kasveja nyt kun aurinko paistaa ja meiän äiti pääsee vauhtiin! Huomaa kyllä koko meiän perheestä et on tulossa kesä kun kaikilla on energiaa enemmän eikä hymy tunnu irtoavan ainakaan mun huulilta kauheen herkästi! Käytiin myös iskän ja Rikun kans hautausmaalla ja oon kuvannu koko päivän. Mummi ja ukki oli meillä syömässä härän pihvejä, sienirisottoa ja ihanaa mansikkasalaattia :P 

















lauantai 12. toukokuuta 2012

Dip dye

Mun suuri hiustenvärjäys kriisi on tulossa päätökseen lähiaikoina kun meen kampaajalle vihdoin! En oo viel varannu päivää kun en osaa päättää mitä haluun mut ajattelin eilen että jos vaan varaan päivän ni sit sinne on mentävä ja sit on tiedettävä mitä haluaa :) 
Yks mun suurista unelmista kesäks olis dip dyed hair ;) Muokkasin tänään itelleni malliksi siniset latvat ja ne olis kyl niin makeet kesäks :P Tos kuvassa ne on aika rajut en ehkä ihan noin rohkee ole.. mut voisin koittaa hiukan sinistä tai pinkkiä :P


Muokkaus ei onnistunu ihan niin hyvin ku toivoin mutta tekemällä oppii eli nyt siirryn tekemään lisää noita ;) ->
Loppuun vielä muutama kuva mun unelmien hiuksista :P





Eiks ookki ihania? ;P



Revolution -party by P.A.N.O.

Meidän koulun bileet oli siis tiistaina Turun Klubilla. Oli mahtava meno! ..kuuma tuli tanssilattialla ja jalat oli väsyneet tanssimisesta kyllä sen illan jälkeen :P Itse olin järjestäjänä bileissä ja haluan kiittää suuuuuresti kaikkia osallistujia omasta puolestani! :)
Kuvaajaksi bileisiin saatiin mahtava Svante Gullichsen! Svanten blogissa (http://onrepeatagain.blogspot.com) on kuvia lisää, mutta tässä muutama otos :)! 






(Anteeks noiden kuvien laatu on vähän kärsiny ku ne on facebookista :D)

Lisäksi Svanten blogissa on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa canvas taulun jostain Svanten ottamasta kuvasta. Toi blogi on muutenkin tosi hyvä! Kannattaa käydä kattomassa noi kuvat saa ainakin mut hyvälle mielelle ja heti tekee mieli alkaa kuvaamaan ite :)!

perjantai 11. toukokuuta 2012

Neon

Tänän kaupungilla huomasin et kaupat on pullollaan pelkkiä neon värejä.. eli just sitä mitä olen kaivannu Saksan matkan jälkeen. Saksasta toin nimittäin tullessani aivan kertakaikkiaan ihanat neon keltaset shortsit ja jo ennen matkaa Löysin H&M:stä saman väriset rintsikat ja Cubuksesta kynsilakan! Tänä kesänä loistan siis neonkeltasena jatkuvasti.. mut toivottavasti kokoelmaan löytyis lisäystä vähän muissaki neon väreissä! :) GT:ssä oli ainakin ihan älyttömästi valikoimaa, joten pitää huomenna mennä sinne oikeen ajan kanssa ;)



Tänään kuvattiin hetki Maijan kans meillä ja käytiin Bedalla jätskillä ja piristämässä ihanuuden työpäivää :) Beda ja Anna lähtee huomenna kahestaan Lontooseen, enkä vois paljon kateellisempi olla!! :o ...vaikkakin enää päivä alle kuukausi ni lähetään Espanjaan, vihdoin! ;)


Beda teki mulle jumbo-jätskiannoksen :P