torstai 29. joulukuuta 2011

Lomailua


Ihana joulu on nyt takana ja melkeen surettais muuten mut sehän  tarkottaa alennusmyyntejä joten oon aaaivan innoissani! Olin jo edellispäivänä alennusmyynneillä ja huomenna uudestaan !! Joulu meni tosi rennosti ja sain aaivan ihania lahjoja<3! Joulussa parasta oli kuitenkin ruoka..  No ei varmaan olis kannattanu syödä ihan kauheesti mut söin kuitenkin aivan liikaa.. Ja uuden vuoden jälkeen alkaaki ankara urakointi et saisin kaikki joulukinkut kulutettua pois!
Joulun ja uuden vuoden välipäivät onkin ihanaa rentoutumista ja uuden vuoden odottelua ;) Tänään olin töissä mutta onneks rakastan mun työtä niin ei haittaa yhtään vaikka lomalla joutuukin vähän töihin ;) 

Eemeli-rakkaalta sain ihanan YSL:n hajuveden<3
Eemelin äidiltä sain maailman parhaan kirjan
(jonka luin jo) ja suklaata<3
Yksinäisten iltojen lohturuokaa<3 ;)
Sain vihdoinki ostettua noi pinkit
housut H&M:stä  :)!



Shortsit Zarasta
 Ihanaa uutta vuotta kaikille pitäkää hauskaa !<3



maanantai 19. joulukuuta 2011

Pikkujoulut

Eli lupasin lisäillä kuvia meiän virkistystoimikunnan pikkujouluista.. Tässä niitä :)!

Emppu<3

Martin<3 Taustalla tanssii Essi<3

Mä ja Emppu vauhdissa XD

Paljuu<3 Siinä melkeen koko porukka<3!

Loppuillan fiilistelyä xP
Oltiin siis Nummen saunalla siellä meil oli palju ja sauna käytössä ja melkeen koko P.A.N.O. (Party all night organisation XD) oli menossa mukana! Siitä lähdettiin keskustaan bussilla ja sit mä jäin parin kaverin kanssa viel hetkeks keskustaan kun muut jatkoi kaverin luokse viettämään iltaa :) Käytiin sit laulamassa karaokea tai niin tarkotus oli mutta tuli kiire bussiin ni ei ehditty :D Sen jälkeen mentiin Samulin luo jatkamaan iltaa ja kotiin selvisin joskus yöllä x) Oli ihan paras ilta pitkään aikaan!!! Nyt joululoman viettoa kohti ja toivottavasti näitä iltoja tulee paljon lisää!!!! :)

lauantai 17. joulukuuta 2011

Matkakuumetta ja ikävää

Voivoi tää viikko on ollu aika surullinen jollain tapaa koska mulla on ihan hirvee matkakuume ja mun rakkaani Vicky lähti Vietnamiin ja isoveli lähti Meksikoon :( Oon ihan jealous mut samalla mulla on hirvee ikävä kun molemmat on tammikuun puoleenväliin asti pois :( 
On tähän viikkoon kuitenkin paljon iloaki mahtunu kuten eiliset pikkujoulut! Kuulun siis meiän lukion virkistystoimikuntaan ja meillä oli eilen ihan mahtavat pikkujoulut!! <3 Laitan kuvia viel myöhemmin eiliseltä heti kun vaan saan ne käsiini jostain :)! Tänään pitäis mennä Maijan ja Hennan kans kahville nauramaan eilistä ja ajattelin mennä vihdoin ostamaan viimeset joululahjatkin! 

Alettiin äidin kanssa pohtimaan tätä mun matkakuumetta ja äiti keksi että voisin lähteä mummin kanssa jonnekkin kaupunkilomalle ja mulle tuli heti ensimmäisenä mieleen Rooma!




Vähän fiilistelykuvia Roomasta ;) Toivotaan että se matka toteutuu!!! :)

lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Enpä tietenkään kiireiltäni oo ehtiny tänne kirjottelemaan, mutta nyt Vicky lähetti kuvia torstailta ja pääsin vihdoin omaan sänkyyn istumaan ja kirjottelemaan. Tää koko viikonloppu on ollut jotenkin ihmeellinen. Torstaina otettiin siis kuvia Vickyn kanssa iltamyöhään ja oli niin hauskaa että ajankulku ihan unohtu :). 



Vickey ja minä <3 :)



Perjantaina menin sitten Eemelille eli mun poikaystävälle yöks ja meidän piti katsoa Hangover 2 elokuva mutta netti ei toiminu niin ei sitten voitu katsoa sitä :(. Viikonlopun kruunasi Dance Studio Funkyn mahtava joulunäytös Logomossa!! :)

Nyt on taas alkanu se aika kun kaikki sukulaiset kyselee joululahjatoiveita enkä osaa oikeen sanoa mitään, koska mulla oli synttärit vasta kuukausi sitte. Tässä vähän kuvia mun mahdollisista joululahjatoiveista :)!


Victoria's secret - yöpaita<3


Jo kauan toivottu iPod touch ;)

                                                       
                            


  
        
                  Söpöt kumisaappaat suomen märkään talveen!

Ihanaa joulunodotusta kaikille nyt menen lämmittämään glögiä ja syömään piparia ;) 



torstai 8. joulukuuta 2011

Al Principio

Eli alotin siis blogin, koska muutamalla kaverillakin on jo blogi ja kyllästyin vaan lukemaan muiden ihania blogeja. Toivottavasti tästäkin blogista tulee yhtä ihana ja toivottavasti jaksan olla ahkera ja kirjotella tänne mahdollisimman usein ;)

Asun Turussa ja käyn täällä lukiota. En harrasta mitään erityistä vaan pääasiassa hengailen kavereiden kanssa :) Täytin vähänaikaa sitten 16 oon syntynyt marraskuussa ja kaikki kaverit on siis mua vanhempia, mikä ei oo erityisen kivaa :D No en mä tähän hätään keksi itestäni paljoa sanottavaa mutta eiköhän se selviä myöhemmin :) 

Aion siis kirjotella tänne lähinnä mun elämästä ja siis vähän sekalaista juttua on tulossa :) Kuvia aion laittaa paljon paljon :) Koitan ehtiä tässä tän illan aikana tai sitten huomenna kirjotella lisää!