maanantai 5. maaliskuuta 2012

Asu ylioppilasjuhliin

Tänään tilasin mekon isoveljen ylioppilasjuhliin ja suunnittelin samalla ainakin alustavan asukokonaisuuden kampausta myöden :) Olen kieltämättä ajoissa mut ainakin on yks huolenaihe vähemmän keväällä :)!


Mekko 19.95€ H&M
Täydellinen kampaus


Toi mekko jonka tilasin ei oo kauheen juhlava, mut tarkotus oliskin, että illalla sit kun lähden kavereiden kans jatkamaan, ni voisin pitää saman asun päällä :) Mun mielestä toi mekko on ihanan kesäisen värinen ja tosi kivan mallinen!
Toisessa kuvassa on Jessica Alban täydellinen kampaus minkä ajattelin väsätä itelleni, mutta taakse teen varmaan nutturan ton sykerön tilalle :) Kampaus soveltuis myös illanviettoon ja toivottavasti pysyis kasassa koko päivän ja villin yöelämänkin ajan :D!
Kolmannessa ja Neljännessä kuvassa Zaran ihanat kengät (65.95€) jotka olisi täydelliset tohon asuun. Mustat olis käytännölliset, mutta punaset taas pirteät ja sopis mekon väreihin. En välttämättä just näitä kenkiä osta, mutta jotain tän tyylistä haen :)

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Spring outfits


 

Ensimmäisen kuvan ihana hame on väritykseltä ja malliltaan aivan täydellinen kevään piristäjä. Koko asu on täydellisesti rakennettu hameen ympärille ja varmaan kiinnittää katseita kadulla!

Toisen kuvan rento farkkutyyli on kevyt ja vaalea ja ihanan keväinen.

Kolmas kuva on muutettu arkisesta tyylikkääksi kenkinen ja pitkän neuleen avulla.

Nämä asut kelpais ainakin mulle kevääksi ja kaikki on suhteellisen helppoja toteuttaa :) Päivän asu luultavasti tuleekin saamaan ideansa näistä kuvista ;);)

Hauskaa kevätpäivää tämä tyttö lähtee kaupungille!<3

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Colorful sports

Menin eilen Eemelin luo yöksi Kaarinaan ja aamulla päätettiin lähteä vähän tuulettumaan ja tehtiin pieni hiihtolenkki :) Tuli niin hyvä olo ja huomasin, et kevät on tosiaankin tullut kun hikoiltiin siellä laduilla! Oltiin kyllä maailman naurettavin näky meiän värikkäissa retropipoissa ja tuulipuvuissa, mut ei se meiän menoa haitannut :D Harmi ku en saanu kuvaa Eemelin retrohatusta se on kyllä näkemisen arvoinen lippalakki jossa on korvalaput ja siin on kaikkia eri neonvärejä... tuskin tarvii kertoo enempää! :D
Ens viikolla aion avata lenkkikauden ja ottaa itseäni niskasta kiinni tän laiskan talven jälkeen! Muutama urheiluvaate ostos täytynee myös toteuttaa sit kun pääsen vauhtiin ;)


Pinkki takki 29.95€, vihreät ja oranssit urheilurintsikat 14.95€ H&M, Vaaleanpunaiset shortsit (lyhyet) 14.95€, vaalanpunaiset juoksushortsit 14.95€ GT, turkoosit ja pinkit minishortsit 9.95€ Stadium.