perjantai 27. tammikuuta 2012

Kiireitä ja hiusvärejä

Ihana perjantai tuli kyllä parhaimpaan paikkaan! Koko viikko on ollu hirveen raskas ja ens viikolla alkaa tosiaan koe viikko.. Viikonloppuna pitäis ehtiä tekemään yks kirjotelma, alotella yhtä projektia, juhlia isoveljen synttäreitä ja nähdä eemeli eli paljon on tekemistä! :s Eli tänä viikon loppuna jää kyllä blogi kakkoseksi.. !!
Tähän loppuun vielä vähän mun hiusunelmia.. Ajattelin mennä lähiaikoina kampaajalle ja leikata vähän, että hiukset kasvaisivat sit vähän nopeemmin ja samalla haluaisin värjätä... Mulla on aina ollu melko tummat hiukset ja olis kiva kokeilla jotain vähän erilaista! Tässä kuvia kivoista väreistä:

   


Ihanaa viikonloppua kaikille lukiolaisille koulukirjojen seurassa!<3



maanantai 23. tammikuuta 2012

Laukkukriisi!


VOIEIIII kaikki oli loistavasti vielä kymmenen minuuttia sitten kun mun piti tilata se ihana laukku Topshopista ja nyt kun menin sinne sivuille, niin huomasin, että sitä on myö toisen värisenä!!! Nyt en osaa päättää kumman värisen laukun haluan, kun molemmissa on hyvät ja huonot puolet!! 



Toi vaalea olis ihana kesäksi ja se on vähän erilainen, kun mustia laukkuja on kaikilla.. Mut musta toisaalta olis hirveen käytännöllinen ja tyylikäs muuten.. AUTTAKAA! :(

lauantai 21. tammikuuta 2012

Saturday night fever

Viikonloppu on taas jo melkeen ohi :/ Eilen olin siis Eemelin luona yötä ja tänään mummi ja ukki tuli meille syömään! Äiti ja iskä teki ihanaa thai-keittoa oli ihan super hyvää namnam :P Huomenna menen varmaan kaupungille kattelemaan jos vaikka löytyis jotain kivaa piristystä mun talvimasennukseen c(: 







<3

Asuja kevääseen


Eilen alotin tän postauksen, mutta tuli kiire Eemlelin luo niin en ehtiny ihan loppuun asti kirjottelemaan.. Tein siis pari asu kokonaisuutta kevääksi:


Laukku, kengät, neule: river island, legginsit: nelly.com, huivi: H&M, aurinkolasit: topshop


                                                                                                   
 
Housut: H&M, kengät ja laukku: nelly.com, aurinkolasit ja hattu: topshop, paita: lagarconne.com







keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Koululaukku ja muuta

Olen siis jo pitkään katsellu uutta koululaukkua ja tuntuu että se on oikeen mission impossible kun en mistään oo löytyny sopivaa mut tänään lösin vihdoin tosi söpön laukun Topshopista! :) En halua siis liian isoa laukkua kun sitä on vaikea kantaa ja muutenkin pitää mukana niin tämä on juuuuuri sopiva mun tarpeisiin<3



Viime aikoina oon myös katellut paljon meikkejä ja uimapukuja.. Vickyn kanssa suunniteltiin, että voitais tilata NYX:in meikkejä ebaysta :) tässä vähän mun haaveiluja:


Meikit NYX
Uimapuvut: Harmaa riverisland.com, Punainen brownsfashion.com, valkoinen net-a-porter.com

<3: Roosa ja uusi laukku

maanantai 16. tammikuuta 2012

Lace, rivets and flag-print

Työn alla on nyt jo pari päivää ollut parikin eri postausta, kun kiireiltäni en millään ehdi tekemään kaikkea kerralla :) Mutta joo.. tässä toinen niistä. kertokaa mikä tyyli on kivoin teidän mielestä :) Pitemmittä puheitta siirryn nyt jatkamaan sitä toista postausta, saa nähdä jos ehtisin jo tänään sen laittamaan! :) 









<3: Roosa ja kiire

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tuliaisia Meksikosta

Eilen illalla saatiin vihdoin isoveli kotiin kuukauden matkalta Meksikosta :) Roni tuli ruskettuneena kotiin ja oon ihan ylitsepääsemättömän kateellinen sen värityksestä!! Pyysin Ronia tuomaan mulle Converset ja Meksikolaisia herkkuja ja niitä sainkin x)<3 Alapuolella on myös kuva mun eilisestä löydöstä H&M:stä ;)


Paita H&M
14.95€






Sain siis aivan ihanat vaaleenpunaset Converset joissa on vähän pidempi varsi, kun normaaleissa ja takana on narut joista saa takaosan rypytettyä ja samalla varsi lyhenee :) 






Kuvissa Meksikolaisia herkkuja eli siemenet ovat kurpitsan siemeniä ja ne on ihan mun suurinta herkkua x) Meksikolainen nimitys näille siemenille on Pepitas. Toisessa kuvassa vuohenmaito tikkareita nekin on aivan taivaallisia!!
Kiitos Ronille<3 Nyt meen herkuttelemaan ;)

<3: Roosa ja ihanat kengät


maanantai 9. tammikuuta 2012

Mekot ja Versace

Tänään alkoi siis koulu mut mä en mennyt kun tulin yöllä kipeeks :/ Olis ollu kivaa nähdä kaikki kaverit pitkästä aikaa mut sain ainakin yhden lepopäivän lisää.. ja tietysti oon taas koko päivän ollu netissä haaveilemassa ja tänään mulla on kohteena mekot!! Kesällä olis taas juhlia kuten isoveljen ylioppilasjuhlat ja pikkuveljen rippijuhlat. Multa löytyy kaapista ihan liikaa mekkoja jo valmiiks, mutta ei oo kivaa joka sukujuhlissa käyttää samoja mekkoja! Ja sitäpaitsi kaikki mun mekot on jotenkin tylsiä.. pitkästä aikaa aion ostaa jotain ihan erilaista! 
No ainakin tekosyitä löytyy uuden mekon ostamiseen XD...



                    
Asos
Asos

H&M
H&M
                     
H&M



Asos


Tää ylimääränen lomapäivä on tietysti tuottanut muutakin tulosta noiden mekkojen lisäks nimittäin huomasin et H&M:lle on tulossa uus Versace mallisto 19 tammikuuta!!! Aivan upeesta mallistosta bongasin itelleni muutaman ihanan vaatteen :P



  


<3: Roosa ja ylimääräinen lomapäivä

      

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sisustusta

Eilen oltiin äidin ja isän kans Ikeassa kattomassa mulle VIHDOIN uutta vaatekaappia ;) Soviteltiin kans sänkyjä ja oisin voinu jäädä sinne nukkumaan ku ne oli niin ihania! Eilen illalla ja viel tänään ollaan äidin kans suunniteltu vaikka mitä ihanaa remonttia ja oon ihan sisustushuumassa!! Ihanan sisustus viikonlopun jälkeen on nyt ihan pakko laittaa tänne kuvia mun toive hankinnoista vaikka osa onkin aika hintavia enkä luultavasti tuu niitä ostamaan ihan lähitulevaisuudessa ;D 

            
              
Peitto
Lexington


   
Kello
Karlsson
Tyyny
H&M home


                 
Peitto
Lexington
Kynttilän jalat
Menu


Ollaan suunniteltu äidin kans paljon meiän takapihaa ja uutta terassia ja mul on tietty tullu muutama pikku unelma sen terassin suhteen..... ;P 

Fatboy buggle up outdoor



    

Aurinkovuode
Jackpoint 

Nyt iihan pakko mennä nukkumaan kun huomenna unfortunately alkaa koulu ;( 

<3: Roosa ja sisustusunelmat



torstai 5. tammikuuta 2012

Wake up to spring

       
Laukku
Zara 69.95€ 99.95€
                    
                          Housut
                           H&M 9.95€

                
Laukku
Zara 69.95€ 99.95€




Saappaat
Zara 49.95€ 89.95€


                                      
Aurinkolasit
Zara 12.95€ 19.95€



Jakku
H&M 34.95€


              
Neuletakki
H&M 19.95e
                    
Steven Gallah Open Toe Booties
127€
         
         
Päähuivi
H&M 1.95€ 7.95€
       
Hame
H&M 14.95€
   
UGG Ansley 100$






Jiiiiiihaa viime viikolla vihdoinkin tuli H&M:n kauan odotettu kevätkuvasto! Nyt päätin alkaa toden teolla panostamaan kevät vaatteisiin koska ainakaan tän hetkisten säätietojen mukaan mitään kunnon talvea ei olis tulossa joten sehän tarkottaa pitkää kevättä!
Yläpuolella on jonkun verran kuvia mun kevään unelmista! Enjoy.. :)

Melt the snow - Shayne Ward

<3: Roosa ja kevätfiilis